Temat: Życzenia
Z okazyji Świąt Wielkiej Nocy życzę wszystkim starym i nowym forumowiczom, wszystkiego najlepszego i nie będę ukrywał jak Karol'a że chodzi mi tu o życzenia dla: Ollo'a, sparklz'a, Zuska'i, RUMCAJSA (mimo wszystko wolę ten nick), no oczywiście Pani Prezydent (R)'si, Beta'ci, NIDI'ego, just kidding'a, 7ehoo, le.sh(r)ek'a, yahoo! (jakolwiek by siem nie nazwał) i ..... o wszystkich których w sklerozie swojej nie wymieniłem, gdyż buelecitine mi zabrakło, no i jak to na wstępie zaznaczyłem chciałbym w tych kilku słowach życzyć smacznego jajeczka, mokrusienikiego dyngusika co sika, świerzej kiełbaski z laski ..., boczusia wędzonego, chlebka BożoNarodzeniowego, kisielku i galarety, co byście po świętach mieli dużo kszepy, świńskich ogonków i smacznych nóżek, a po posiłku wygodnych łóżek spokoju Wam życzę i pogody ducha, choćby za oknem szalała zawierucha (jak u Hiszpana
). Badźcie pogodni bądźcie weseli, a nie żałujcie sobie kąpieli, coby po świętach pachnący i czyści zasiąści przed kompem nie dla kożyści, lecz aby najedzeni, pogodni, weseli, mogli podawać jołki co z radości wlos na j***ch bieli. Za tem uważajcie moi kochani mili, żebyście jak ja tak nie p******i .... :shock: