Temat: czcionka

5
                                                4
                                                3
                                                2
                                                1

[color=green]Próba Czcionki big_smile

Zawsze miałem na to ochote :twisted: [/color]

Marzenia są lekkie, ulotne i to dzięki nim nasze życie staje się piękniejsze ;-)

2

Odp: czcionka

Poszalałeś  lol

Don't worry. Be Zuska ;-)

3

[color=green]Nie znałaś mnie z tej strony co nie :twisted:  :twisted: [/color]

[color=green] :blob:  :blob2:  :blob3:  :blob4:  :blob5:  :blob6:  :blob7:  :blob8: [/color]

[color=green]Kolorowy :colors: zawrót  :happy6: głowy  :laughing5:  :happy2:  :toothy10:  :toothy8:  big_smile:D[/color]

Marzenia są lekkie, ulotne i to dzięki nim nasze życie staje się piękniejsze ;-)

4

Oj, nie znałam :evil2:

Mruuu  :cat:

5

[color=green]Hehe big_smile to taki kociak z Ciebie :twisted: a ja myślałem ze aniołek :angel12:   :tongue5:  ale nie powiem kotki są rozkoszne  :twisted: [/color]

6

Oj są! tak samo, jak i aniołki. Dlatego tak je lubię  wink

7

[color=green]A masz jakiegoś zwierzaczka w domu  :bunny:  :cat:  :dog:  :fish: :duckie: :?: smile Bo ja mam Papuge big_smile która mi właśnie dobiera sie do kanapek big_smile[/color]

8

Tradycyjnie to już chyba: kurczaka w zamrażalniku  :duckie:

wink

9

[color=green]Dobry i kurczak smile przynajmniej jest co skonsumować :tongue8:  big_smile[/color]