Temat: Moje prywatne podziękowania

Niestety kończy się wspaniały okres, kiedy Radio BIS uprzyjemniało i pracę i wypoczynek swoją nietuzinkową, urozmaiconą muzyką.

Chcę gorąco podziękować:

Kamilowi Dąbrowie, byłemu (niestety) dyrektorowi BISki, za stworzenie inteligentnego, oryginalnego radia, gdzie można (było) posłuchać tak swieżej, zróżnicowanej i dobrej muzyki.

Piotrkowi Kordaszewskiemu za BIS Listę i całość muzyki na antenie Radia BIS. Przykro, że teraz będziesz pracował na smyczy.

Mariuszowi Gzylowi za świetny głos, humor i klimat audycji, celne komentarze, ciekawych gości i szeroki wachlarz świetnej muzyki.

Mariuszowi Filarowi za głos, którego kwintesencją jest (była) zapowiedź Mocnych Nocnych, za konkretną muzę i styl prowadzenia audycji.

Wojtkowi Ossowskiemu i Ziutkowi Wlepkarzowi za niesamowity klimat i połączenie folku i ciężkiej muzy.

Michałowi Owczarkwowi, czyli Wilczurowi, który mimo, że czasem irytował stylem swojego ujadania, to dostarczał wspaniałej muzyki ze wszystkich stron świata.

Grzegorzowi Połatyńskiemu za godne zastępstwo za Skwierusa i świetny klimat Dark Independent.

Tomkowi Kosiorkowi za humor i wyważone prowadzenie audycji na tematy trudne, problematyczne i czasem kontrowersyjne.

Włodkowi Kleszczowi za pozytywne wibracje i sprawienie, że słuchałam regałowych klimatów, mimo, że za nimi nie przepadam.

Dużemu PE i DJ Spoxowi za śmietankę Hip Hopu, a przede wszystkim za mocne [url=http://naprawde.duze.pe.patrz.pl]zakończenie[/url].

Radicalowi Irie, mimo jego infantylnych i powtarzalnych tekstów, za pozytywne wibracje.

Dziękuję wszystkim pozostałym, dzięki Wam można było słuchać Radia BIS 24 godziny na dobę. To był kawał dobrej roboty, pasji i zaangażowania.

Karolina

2

Odp: Moje prywatne podziękowania

Słuchasz Radia BIS? Napisz dlaczego było tak dobre i podziękuj swoim ulubionym prowadzącym. Gdy tu zajrzą, to przynajmniej będa mieli pociechę, że ich praca nie trafiała w próżnię.

Karolina

3

Jeeezu, BIS schodzi z anteny??? To czego ja teraz będę słuchać w pracy?!?!?! Pieprzonej czystej komercji??? Tośta mi ładny prezent urlopowy zasunęli!
sad

Nowicjuszu, każde wrzucenie przez Ciebie linka zostanie wykorzystane przeciwko Tobie. Dodatkowo przed wstawieniem linka skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą wink
O tempora, o mores, o ku**...

4

słuchaj vive kolo

5

siapuka to ona smile

jeżeli historia jest dobra to po co rujnować ją faktami smile - Mark Twain

6

Ale "Kasi Pawła" nie rozszyfrisz smile Chociaż sądząc po ubożuchnym języku, to chyba ON wink

Nowicjuszu, każde wrzucenie przez Ciebie linka zostanie wykorzystane przeciwko Tobie. Dodatkowo przed wstawieniem linka skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą wink

7

A tak swoją drogą, Pani Karolino, postraszyła mnie Pani tą likwidacją, a ja nadal w najlepsze słucham sobie BISki. Właśnie gadają tu sobie po jakiemuś zagramanicznemu, a ja tego zawsze z przyjemnością słucham, im bardziej nie rozumiem tym fajniej.
Pozdrawiam!

8

Sluchaj Eski:D

Evil, nowy111222,lewy sierpowy = same kretyni debile same skocznone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nara downy!