Temat: Moje prywatne podziękowania
Niestety kończy się wspaniały okres, kiedy Radio BIS uprzyjemniało i pracę i wypoczynek swoją nietuzinkową, urozmaiconą muzyką.
Chcę gorąco podziękować:
Kamilowi Dąbrowie, byłemu (niestety) dyrektorowi BISki, za stworzenie inteligentnego, oryginalnego radia, gdzie można (było) posłuchać tak swieżej, zróżnicowanej i dobrej muzyki.
Piotrkowi Kordaszewskiemu za BIS Listę i całość muzyki na antenie Radia BIS. Przykro, że teraz będziesz pracował na smyczy.
Mariuszowi Gzylowi za świetny głos, humor i klimat audycji, celne komentarze, ciekawych gości i szeroki wachlarz świetnej muzyki.
Mariuszowi Filarowi za głos, którego kwintesencją jest (była) zapowiedź Mocnych Nocnych, za konkretną muzę i styl prowadzenia audycji.
Wojtkowi Ossowskiemu i Ziutkowi Wlepkarzowi za niesamowity klimat i połączenie folku i ciężkiej muzy.
Michałowi Owczarkwowi, czyli Wilczurowi, który mimo, że czasem irytował stylem swojego ujadania, to dostarczał wspaniałej muzyki ze wszystkich stron świata.
Grzegorzowi Połatyńskiemu za godne zastępstwo za Skwierusa i świetny klimat Dark Independent.
Tomkowi Kosiorkowi za humor i wyważone prowadzenie audycji na tematy trudne, problematyczne i czasem kontrowersyjne.
Włodkowi Kleszczowi za pozytywne wibracje i sprawienie, że słuchałam regałowych klimatów, mimo, że za nimi nie przepadam.
Dużemu PE i DJ Spoxowi za śmietankę Hip Hopu, a przede wszystkim za mocne [url=http://naprawde.duze.pe.patrz.pl]zakończenie[/url].
Radicalowi Irie, mimo jego infantylnych i powtarzalnych tekstów, za pozytywne wibracje.
Dziękuję wszystkim pozostałym, dzięki Wam można było słuchać Radia BIS 24 godziny na dobę. To był kawał dobrej roboty, pasji i zaangażowania.