Odp: List do dr Oetkera;)
łapkę komunijną w gipsie dobrze widać? ![]()
Dobry humor każdego dnia, codziennie śmieszne teksty! :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w pierwszej chwili nie zauważyłam, dopiero babcia, jako temblak daje do myślenia ![]()
[url]http://nasza-klasa.pl/profile/13755359[/url]
Jeśli macie ochotę na taką zabawę to zapraszam:
1. Klikacie w link lub wyszukujecie użytkownika Humorum.
2. Wyślijcie zaproszenie do kontaktów.
3. [b][color=blue]Wyślijcie mi przez pocztę e-mail Humorum (tu po lewej pod moim avatarkiem) swoje imię i nazwisko, żebym wiedziała czy faktycznie trafiacie tam stąd[/color][/b][color=blue].[/color] Humorum musi Was przecież jakoś zweryfikować.
3. Humorum zaakceptuje Wasze zaproszenie albo i nie (zależy od tego, czy udzielacie się na forum z dowcipami i od kaprysu użytkownika o nazwie Humorum
).
Procedura troszkę czasochłonna i dla Was i dla Humorum, więc bądźcie cierpliwi, ale mam nadzieję, że sprawi nam to trochę frajdy, a i towarzystwo będzie dzięki temu bardziej dobrane.
To czy "pucniemy" się w jakiejś rozmowie w naszej-klasie kto jest kto, to będzie zależało tylko od nas.
![]()
Ostatnio edytowany przez Siapuka (2008-11-09 22:35:03)
hej detektywi klasowi ![]()
Widze szybko mnie znalexliscie.Bardzo mi miło pozdrawiam serdecznie z Irlandii.Buziaki
Kurna, wstyd przyznać ale nie jestem na "naszej klasie"
Taki stary dziwak jestem ![]()
Ostatnio edytowany przez sharkis (2008-05-22 12:45:03)
Tak przypuszczałam, że Cię tam nie będzie ![]()
Zrób mi przyjemność, napisz, że gdybyś był zalogowany to i zapisałbyś się do nas...!
Prooooszę
Emalia mnie wzruszyła. Zapisałam sobie, niestety możesz być pewien, że coś kiedyś do Ciebie napiszę ![]()
Tak więc nie znaj dnia ani godziny ![]()
Pozdrawiam
I never say never ![]()
Eee... przecież to skradzione z kominka
. Chyba, że ty jesteś komienkiem. Dla niewtajemniczonych wpiszcie w googlach kominek i szukajcie pewnego bloga.
Ha! W końcu się zebrałem w sobie i przeczytałem ten temat xD <peace> normalnie dostałem oczopląsu ale było waaaarto ![]()
szkoda tylko ze większość zdjęć już umarła :< no ale cóż ^^
a ludki może byśmy (byście
) tak kontynuowali wysyłanie zdjęć hę? xD
Pozdro ^^'
Zdjęcia mamy na naszej-klasie
![]()
<mysli intensywnie> xD rzeczywiście ![]()
Tylko co niektórzy mają poblokowane dla nie-znajomych
Ale Xps jako brat Shreka jest! ![]()
no właśnie widziałem
kosmos xD kurcze szkoda ze tak jakoś nie udzielam się tu za bardzo
tacy fajni ludzie tu są kurcza twarz
<lizus>
Coś tutaj zapaść zdjęciowa się zrobiła...
Wszyscy pamiętają zdjęcie dwóch Shreków? (a jakże
)
Teraz te same Shreki w odsłonie pt. "Death to all infidels"
[url=http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=38997][img]http://www.wgraj.net/img.php/38997.gif[/img][/url]
Po kliknięciu otwiera się duże takie.
Ostatnio edytowany przez xps (2009-03-01 20:19:45)
Ludzie, przecież to tekst Kominka, jak nie wiecie o co chodzi to wpiszcie w google :[
Znawca się znalazł.
[i]Bry.
Ja tak trochę się cofnę, bo widzę, że tu już rozmowa na 16 stron, a ja bym chciała coś odnośnie listu... ;>
No ma rację chłopak! Pamiętam, jak parę lat temu, każde pieniądze na te oranżadki przeznaczałam! I te budynie... Też mnie zawsze te grudki wnerwiały. Ale na rzadkość budyniów i kisieli mam sposób akurat: mniej wody lać do kubka. ;) [/i]
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB