51

Odp: Sprośne

Antek, chłopak ze wsi, wziął ślub. Po miesiącu ojciec Antka pyta synową:
- No i jak wam się, Hanka układa?
- Ano miesiąc po ślubie, a Antek mnie jeszcze nie tego...
- Jak to? Już ja z nim pogadam!
Jak zapowiedział, tak zrobił.
- Antek, czemu ty z Hanką nie tego?
- Wiesz, ojciec... Nie wiem jak...
- Jak to nie wiesz? Zara Ci pokażę.
Zabrał Antka do stodoły, dał mu świecę i mówi:
- Masz i świeć.
Sam Hankę rzucił na siano i wydmuchał synową. Po wszystkim pyta Antka:
- Tera wiesz już jak?
- Wiem.
Spotykają się znowu za jakiś czas i ojciec pyta synową:
- No i jak tera?
- Fantastycznie, cudownie, cała wieś mnie dmucha, a Antek ze świecą stoi i przyświeca.

52

- Moja droga, mogę poznać twoje zdanie!? Pasuje mi ta sukienka?!
- Kochaniutka, jeżeli powiem prawdę - nie obrazisz się?
- Nie! No coś ty!
- Jesteś głupią kuurwą!!!

Siedzimy kiedyś u kolegi na działce, pijemy piwko, na grillu kiełbaska się smaży...Dziadek od kumpla coś tam przy drzewkach robił, a babcia plewiła grządki. W pewnej chwili Dziadek przychodzi do Babci i mówi:
D - Guzik mi się urwoł...
Babcia zrobiła wielkie przerażone oczy, normalnie ją zacięło, na twarzy czerwona jak burak:
B - Coś ty powiedzioł?
D - No guzik mi się urwoł...
Babcia się zaśmiała i mówi:
- A ja zrozumiałam "dej mi buzi kurwo".

Ostatnio edytowany przez Incognitus (2010-08-05 03:18:46)

Powiadają, że jak ktoś zmienia w wulgaryzmach niektóre litery na znaki takie jak *&#%@, to znaczy, że zamiast organów płciowych ma czarne kwadraty.

53

- Kochanie, czy mógłbyś mnie zdradzić z inną kobietą?
- Mówisz, masz!
--------------------------------------------------------------------

54

To co, jadziem z tym koksem? smile

W przeddzień naszej rocznicy uzgodniliśmy z żoną, że ktokolwiek obudzi się pierwszy, to obudzi partnera seksem oralnym.
Następnego ranka obudziłem się pierwszy, więc delikatnie odsunąłem kołderkę...

...i wprowadziłem wprawnym ruchem penisa w jej zaspaną buzię

Kładź się wróżko, nie gadaj..., życzenie jest życzeniem!

55

Parka uprawia seks.
Nagle on przerywa i pozostaje tak bez ruchu przez jakiś czas.
- Co robisz?! - pyta podirytowana partnerka
- Cicho głupia, widziałem to na takiej jednej stronce. Nazywa się to „Buffering”...

56

- Jaki facet jest najbardziej popularny na plaży nudystów?
- Taki, który potrafi nieść naraz dwa kubki z kawą i tuzin obwarzanków.
- A jaka kobieta jest najpopularniejsza na tejże plaży?
- Taka, która potrafi zjeść dwa ostatnie obwarzanki.

Nowicjuszu, każde wrzucenie przez Ciebie linka zostanie wykorzystane przeciwko Tobie. Dodatkowo przed wstawieniem linka skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą wink
O tempora, o mores, o ku**...

57

Pewien farmer oprowadzał po swoim gospodarstwie potencjalnego nabywcę.
Doszli do pasieki.
- Czemu ta pasieka stoi tak blisko drogi? Przecież pszczoły mogą użądlic przechodniów! - narzeka kupiec.
- Te ule stoja tu od 10 lat i nigdy nic takiego sie nie zdarzylło! - odpowiada farmer.
Po krótkiej dyskusji postanowili się założyć - zainteresowany rozbierze się do naga i zostanie przywiązany do rosnącego w pobliżu pasieki drzewa na caly dzień. Jeżeli do wieczora użądli go pszczoła, dostanie farmę za darmo, w przeciwnym razie - zapłaci podwójną cenę.
Wieczorem farmer idzie odwiązać kupca i z daleka widzi, że facet jest blady i słania się na nogach.
- Cholera, przegrałem chyba zakład - klnie pod nosem farmer, biegnąc do niego.
- Co sie stało, gdzie ugryzła? - pyta, rozcinając więzy.
- Nigdzie, nie ugryzła, to nie to - szepcze cicho potencjalny nabywca - ale czy to cholerne ciele nie ma matki?

Trzy wzburzone żony spotykają się 3 tygodnie po tym, jak ich mężowie zapisali się do Bowling Clubu.
- Tak dalej być nie może! - zaczyna pierwsza – Oni tam grają i chleją piwsko! Mój wczoraj po treningu nie był w stanie dojść do mieszkania i zasnął na wycieraczce!
- To się musi skończyć! - nawija druga – Mój doszedł wprawdzie do domu, ale bąkał tylko coś niewyraźnie i w końcu położył się spać w wannie!
- Koniec, raz na zawsze !– wrzeszczy najbardziej wkurzona trzecia żona - Mój doszedł wprawdzie o własnych siłach do mieszkania, położył się nawet do łóżka i zasnął. Po chwili przebudził się jednak i zaczął się do mnie dobierać. Wsadził mi dwa palce do cipki, trzeci w dupę a po chwili zaczął się drzeć:
"Józek, daj inna kulę, bo ta mi się coś kurwa, ślizga!!!"

Na wiejskim weselu doszło do bijatyki. Wkrótce odbywa się proces sądowy. Sędzia pyta jednego z gości obecnych na weselu:
- Niech pan opowie jak było.
- Tańczę sobie z panną młodą jeden taniec, drugi, trzeci, czwarty, piąty, zaczynamy się dobrze bawić, a tu nagle pan młody podchodzi zdenerwowany i mnie obraża. Odpaliłem mu żeby się odwalił i tańczymy dalej... Nagle pan młody wziął zamach nogą i... jak nie kopnie pannę młodą między nogi!
Sędzia:
- Uuuu... To musiało boleć!
- Jeszcze jak, panie sędzio! Trzy palce mi połamał!

Wszystko jest w rękach człowieka, dlatego należy je myć często.  - J.S. Lec

58

Jolę-nimfomankę ogarnęła konsternacja, kiedy czekając na naprawę auta usłyszała, jak mechanik wygrzebując się z spod samochodu powiedział pod nosem do siebie:
- No, ale bez "francuza" to ja tutaj nic nie zrobię.

Dwóch małych chłopców rozmawia w piaskownicy:
- Krzysiu, a wiesz, że ja mam nową nianię? Młodziutka, zgrabne nóżki, usta takie pełne, talia osy, a piersi...
- Starczy, Michał. Bo już mi się siusiak do wiaderka nie mieści...

Robią mnóstwo szumu wokół palenia podczas bycia w ciąży. Weźmy na przykład moją mamę: Paliła po 40 papierosów dziennie, gdy była ze mną w ciąży i po urodzeniu okazało się, że wszystko ze mną w porządku.
No z wyjątkiem faktu, że mam małego peniska.

Pozdrawiam,

Monika.

59

trafia chderlawy polaczek do wiezenia w rosji, w celi jacys zwyrodnialcy, podchodzi najwiekszy z nich
-te, polak, ja tiebia beda jebal w rzope!
-niee, prosze, nie rob tego- blaga poalczek
-ja tiebia beda jebal w rzope!
polak zrezygnowany, ok, co on moze zrobic takiemu bykowi
byk juz ucieszony, ale jeszcze pyta:
-a z wazelin, czy bez wazelin?
polak mysli- jak juz ma mnie jebac, to chociaz niech mniej boli
-z wazelin!
-pewien?
-z wazelin!
byczek odwraca sie i drze sie do innego karka
-e, Wazelin, chono tu, bedym ruchac!

60

Zabrał ojciec synka na basen, ale mały zapomniał klapków. Wchodzą pod prysznic a tam mokro no i mały łepek się pośliznął. Już miał upaść ale w ostatniej chwili złapał się tatowego penisa i nie bez wysyiłku podciągnął się do pionu. Po chwili tata :
-Widzisz synek jakbyś poszedł z matką to byś się wyjebał.

61

Nienawidzę reklam w środku dobrego filmu... To tak, jakby kobieta zapytała podczas stosunku o to, czy napijemy się herbaty.

Powiadają, że jak ktoś zmienia w wulgaryzmach niektóre litery na znaki takie jak *&#%@, to znaczy, że zamiast organów płciowych ma czarne kwadraty.

62

Zamiast we wtorek wraca w poniedziałek z delegacji mąż. Wchodzi do sypialni i widzi gołą żonę w łóżku i stojącego obok łóżka gołego, uśmiechniętego faceta w narciarskiej czapce na głowie.
- Czekaj ty suko - zwraca się do małżonki - później się policzymy. Potem podchodzi do uśmiechniętego gościa i pyta:
- A ty kto jesteś?
Facetowi uśmiech zamiera na ustach i odpowiada:
- Jestem totalnie po***anym kretynem.
- Dlaczego? - mówi zaciekawiony taką samokrytyką mąż.
- Bo wczoraj na rynku zapłaciłem ruskiemu 450 złotych za czapkę niewidkę.

63

Zgwałcili zakonnice. Po wszystkim ta strzepuje habit i mówi: - No nareszcie porządnie i bez grzechu

Uśmiechnij się - jutro możesz nie mieć zębów.

64

Pewien mężczyzna, zmęczony całym tygodniem ciężkiej pracy, wybrał się wieczorem na drinka do pubu niedaleko jego domu. Siedząc nad szklaneczką whisky zauważył śliczną dziewczynę, która nieopodal samotnie sączyła colę z wysokiej szklanki.
Ich spojrzenia skrzyżowały się. Ośmielony miłym uśmiechem mężczyzna zagadnął nieznajomą i wkrótce rozmawiali, oczarowani sobą nawzajem.
Po kilku godzinach ( i jeszcze paru drinkach), kiedy zamykano lokal, on zaprosił ją do siebie.
Posłała mu zawstydzone spojrzenie i wyszeptała:
-Musisz wiedzieć, że ja jestem porządną dziewczyną i…
Uspokoił ją czułym pocałunkiem.
Wyszli.
W mieszkaniu jednak atmosfera ponownie zaczęła się robić gorąca i pokonując opory nieznajomej, mężczyzna zaczął „przystępować do rzeczy”, najpierw jednak uległ jej nieśmiałym prośbom i przygasił światło.
Rozbierał ją namiętnie, gdy nagle, zorientował się, że widzi jakieś dziwne, słabe migotanie.
Zignorował to i kontynuował, lecz migotanie stawało się coraz wyraźniejsze, do tego najwyraźniej dobiegało gdzieś spomiędzy smukłych nóg. Zdumiony rozpiął jej spodnie, nieśmiało odchylił majteczki…
W tym momencie oślepił go błysk i zobaczył pulsujący napis:
"You are the 999,999th visitor: Congratulations you WON!!!"

65

- Słyszałam, że twój mąż to prawdziwa „złota rączka”. Wszystko robi w domu
sam.
- Bez przesady. Czasem pomagam.
- Jak?
- Ustami....

W drodze na plebanie ksiądz spotyka prostytutkę, zatrzymuje się i mówi do niej:
- Boże kochany, dziecko zeszłaś na złą drogę!
- A to tędy tiry nie jeżdżą?

66

Do sex shopu wchodzi młoda kobieta i mówi:
- Kupowałam tu w zeszłym tygodniu wibrator.
- Pamiętam, pamiętam - odpowiada sprzedawca. - Czy mogę w czymś jeszcze pomóc?
- Wie pan - wyjmuje z torebki zakupiony przedmiot - on strasznie na boki bije.
Sprzedawca, któremu nie bardzo chciało się przyjmować reklamację, informuję klientkę poważnym głosem:
- Cóż mogę pani powiedzieć? Bije, znaczy kocha.

Po świecie krąży 550 mln sztuk broni. Jedna sztuka na 12 mieszkańców. Mnie interesuje jedno...
Jak uzbroić pozostałych 11.

67

Kobieta i mężczyzna w przedziale pociągu dalekobieżnego. Początkową ciszę przerywa mężczyzna:
- Przepraszam, można spytać o pani imię?”
-  Mam na imię Carmen... właściwie Krystyna ale nie lubię tego imienia, więc wybrałam takie, które odpowiada moim zainteresowaniom. Rozumie pan? Car i men... A pan jak się nazywa?
Mężczyzna po krótkim zastanowieniu:
- Piwocipski jestem...

68

kochanie, dobry seks zaczyna się od głowy!
no dobrze, to otwórz buźkę
zoolog, sadysta, morderca, nekrofil, piroman i masochista naradzają się w knajpie.
Dawaj złapiemy psa rzuca pierwszy.
Złapiemy i skopiemy podchwycił  ideę sadysta.
Złapiemy , skopiemy i podpalimy rozmarzył się piroman
Super idea, złapiemy, skopiemy, podpalimy i zabijemy rzucił morderca
Ekstra, złapiemy, skopiemy, podpalimy, zabijemy a na koniec wydupczymy- zachichotał nekrofil
Masochista nie namyślał się długo:     Hauuuuu...............
kochanie, co to znaczy erotycznie?
-erotycznie, hmmm, to jak facet posuwa ostro babkę swoją sprężyną
a perwersyjnie?
-jak zwisa mu jeszcze z niej kurczak
-choć , zrobię Ci laskę za 50-taka
-nic z tego, jestem żonaty
-no i co z tego, nie robi mi to żadnej różnicy
-różnicy? moja żona robi mi za 35,-
mamusiu, w pociągu jeden pan położył mi rękę na nodze, potem na udzie,potemna brzuszku, potem...
-poczekaj chwilkę córciu, niech się uspokoję, najarałaś mnie strasznie
kochane BRAVO, mam 12lat i jestem jeszcze dziewicą, czy mój ojciec to pedał?

69

Szkoła medyczna. Egzamin z anatomii. Temat "budowa prącia".
Profesor zwraca się do studenta:
- Kowalski!!! Proszę natychmiast schować tę ściągawkę!!

Były sobie dwie siostry. Starsza w końcowej fazie ciąży i młodsza, która coś podejrzewała w tym kierunku. Wstydziła się jednak kupić test ciążowy i poprosiła starszą, aby poszła za nią do apteki. Starsza tak zrobiła, idzie i prosi aptekarza o test. Aptekarz patrzy na nią i mówi:
- Pani co, wciąż się pani łudzi?

Warszawa. Okolice Dworca Centralnego. Wiata przystanku autobusowego. Pada deszcz.
- Ile bierzesz za godzinę? - zgaduje chłopiec dziewczynę.
- 200 złotych... Skąd wiedziałeś?!
- Pokrowiec na parasol założyłaś ustami...

70

Mamo, mamo zrób mi śniadanie....
- Posłuchaj, to że sypiam z Twoim ojcem nie oznacza że możesz do mnie mówić "mamo"
- No to jak mam mówić??
- Normalnie, Andrzej.

71

Wczoraj wieczorem gwałciłem kobietę w parku, cały czas gdy się do niej dobierałem mówiła: ja mam dzieci, pomyśl o moich dzieciach, pomyśl o moich dzieciach... zboczona jakaś.

nie idę do nieba - mam lęk wysokości

http://priv.blog.pl

72

Przyjaciółka do przyjaciółki:
- Poznałam fantastycznego faceta, a najlepsze jest to, że też mu się zajebiście podobam.
- Po czym tak wnosisz?
- Wyobraź sobie, jak na pierwszej randce zdjęłam stanik, to nawet zegarek mu stanął.

73

Krasnoludki odwiedzając Rzym wstąpiły do papieża.
- Bardzo przepraszam, Wasza Ekscelencjo, ale mam pytanie: Istnieją w Rzymie krasnoludki - zakonnice? - pyta się Tom, najstarszy z krasnali.
- Hmm, nie, nie - odpowiada z uśmiechem papież - w Rzymie nie ma żadnych krasnoludków - zakonnic.
W tyle reszta krasnali zaczyna się uśmiechac...
- A, przepraszam, Wasza Ekscelencjo, a może jakieś krasnoludki - zakonnice żyją gdzieś indziej we Włoszech? - pyta się dalej Tom.
- Nie, nie, drogi Tomie, we Włoszech tez nie ma krasnoludków - zakonnic - odpowiada papież.
Reszta krasnali zaczyna się głośno śmiać...
- Hmm, a może żyją jakieś krasnoludki - zakonnice w Europie? - nie daje spokoju Tom.
Papież, którego zaczęły już powoli denerwować te pytania, mówi:
- Drogi Tomie, naprawdę nie ma w Europie żadnych krasnoludków - zakonnic!
Krasnoludki w tyle zaczynają się tarzać ze śmiechu...
- Chce mi Wasza Ekscelencja powiedzieć, że na całym świecie nie istnieją żadne krasnoludki - zakonnice?
Papież zdenerwowanym już głosem mówi:
- Nigdzie, drogi Tomie, nie istnieją krasnoludki - zakonnice.
Po tej odpowiedzi, krasnoludki w tyle zaczynają wyć i zwijać się ze śmiechu rycząc:
- Tom zerżnął pingwina! Tom zerżnął pingwina! Tom zerżnął pingwina!

74

W południe z sypialni wychodzą rodzice Jasia. Jasio mówi do nich:
- Co robiliście w sypialni w południe??
Rodzice zmieszani odpowiadają mu na to:
- Mieliśmy debatę...
A Jasio do nich:
- To mam nadzieję, że była ciekawa bo wrzuciłem ją do internetu

75

W środku zimy, dokładniej na zadupiastej stacji kolejowej... Na peronie na pociąg czeka mnóstwo osób, ale pociąg jak to pociąg (szczególnie kiedy zimno....) nie przyjechał
No cóż - było niewiele miejsca do spania w poczekalni więc, na jednym posłaniu ulokowano księdza, starsze małżeństwo, zaś z drugiej strony nowożeńców.
Noc - głucha i spokojna, ale dziadek  budzi się i stwierdza, że jakoś mu zimno i może małe bara-bara by dobre było... wiec budzi babcię [.
- Żonka , a może byśmy się tak no wiesz.... taki pospieszny na rozgrzewkę? ("pospieszny" no bo w końcu ksiądz obok)
- Stary - bardzo chętnie, tak dawno tego nie robiłam, a tak zimno... (i dziadkowie sobie "jadą")
Owe odgłosy jednak zbudziły młodego samca [s] i ten z kolej budzi swoja żonkę
- Rybciu, zobacz co się dzieje obok - widzisz jak staruszkowie dają czadu ?
- Ano widzę! Wow, zobacz jaka on ma kondychę!!!
- To może i my malutki ekspresik sobie strzelimy?
- Jeszcze pytasz?! Wiesz, że zawsze i wszędzie!!!
(i tak od słów do czynów - obie parki sobie się bawią, a ksiądz w środku...)
Rano po przebudzeniu obie małżeńskie parki radosne, wypoczęte i zadowolone, ale jakoś im tak nieco głupio, wiec młody samiec pyta się księdza :
- A jak się księdzu spało, dobrze ? Nie zimno było?
- Tak mój synu, dobrze. (ale po chwili z nutka goryczy w glosie) - Chociaż wiesz synu - z lewej zasuwa ekspres, z prawej pospieszny, a biedny ksiądz - no cóż drezyną...