76

Odp: Sprośne

Spotykają się dwie koleżanki
- No jak tam twój chłopak? Nadal cały czas pochłonięty matematyką?
- A daj spokój... nie chcę już nic o nim słyszeć... Wczoraj wieczorem dzwoniłam do niego, a on mi powiedział, że nie ma dla mnie czasu, bo właśnie pieprzy się z jakimiś dwiema niewiadomymi ...

Wszystko jest w rękach człowieka, dlatego należy je myć często.  - J.S. Lec

77

Facet z hiv poszedł do lekarza a ten kazał mu jeść dużo dań meksykanskich.
-...i co,  wyzdrowieję? - spytał pacjent?
-no...raczej nie, mała szansa,  ale będzie pan wiedział do czego służy dupa"

78

Niezłe teksty nie ma co a mój facet twierdzi, że to ja mam zboczone myśli

79

Kochanie myślisz że jestem płytka?

- No co Ty, przecież wchodzi do końca...

80

- Mietek, to ja zrobię śniadanie może.
- Nie rób Zosia, po tej viagrze wcale głodny nie jestem.
Po jakimś czasie...
- Mietek, to ja się już za obiad wezmę...
- Wiesz co Zosia, po tej viagrze to ja w ogóle łaknienia nie mam.
Po jakimś czasie...
- Mieteczku, ale kolacyjkę to już zjemy, co?
- Mówię ci Zocha, że od tej viagry to wcale o jedzeniu nie myślę!
- To może zejdź ze mnie na chwilkę, bo ja z głodu zdechnę.

81

Wystawne wesele w wynajętej posiadłości. Podczas składania życzeń dziadek panny młodej ukradkiem podaje jej dziesięć banknotów stuzłotowych i szeptem każe jej je schować ‘na przyjemności’. Z braku lepszego schowka kaska ląduje w rękawiczce panny młodej.
Po skończonym weselu, późno w nocy panna młoda wymyka się z sypialni... lecz u dołu schodów przyłapuje ją babcia:
- A ty dokąd?
- Zostawiłam rękawiczki w salonie, babciu, a są mi bardzo potrzebne. Koniecznie muszę po nie iść.
- Ach, ta dzisiejsza młodzież! Marsz mi w tej chwili na górę i łap go gołymi rękoma, jako i ja łapałam dziadkowi!

82

Faceta wcześniej wypuszczono z pracy z powodu inwentaryzacji.
Wraca do domu, otwiera drzwi od mieszkania, wchodzi, otwiera sypialnię a jego oczom ukazuje się jego małożonka zabawiającca się w najlepsze z sąsiadem.
Mąż widząc tą akcję uśmiecha się z przekąsem i ironicznie stwierdza:
- Hmm... widzę że to nie ja gram pierwsze skrzypce w naszej orkiestrze?
Na to żona z podobną ironią:
- Z  takim fletem, powinieneś w ogóle być wdzięczny że w niej grasz...

83

- Doktorze, dlaczego wszyscy mi mówią, że jestem nimfomanką?
- No tak od razu to ciężko powiedzieć.. trzeba się temu przyjrzeć, badania porobić.. No ale niech pani puści mego członka bo karty nie wypełnię!!!

84

.

85

Rękawiczki

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rzeczonej rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedient zamienił te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki.
Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:
Kochanie, Ten prezent wybrałem dla ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieje, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór.
PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak, by widać było trochę futerka.

86

Facet siedzi w barze, podchodzi do niego nieznajomy i pyta:
- Gdybyś obudził się w lesie z podrapanym i wysmarowanym wazeliną tyłkiem, powiedziałbyś komuś?
- Ależ nie - odpowiada facet.
Nieznajomy dalej pyta:
- Gdybyś zauważył, że masz w swoim tyłku zużytą prezerwatywę, powiedziałbyś komuś?
- Jasne, że nie - odpowiada facet.
- Chcesz jechać na kemping? - pyta się nieznajomy.

87

Czym się różni kobieta od komara?
.
.
.
.
Kiedy komar ssie, nie trzeba go głaskać po głowie...
---------------------------------------------------------------------------

I żeby nie było, że tak tylko szowinistycznie:

Czym się różni mężczyzna od plemnika?

.
.
.
.
Niczym... Tylko jeden na milion może stać się człowiekiem...
---------------------------------------------------------------------------

Ostatnio edytowany przez vittorioso (2011-07-27 11:28:31)

Nie wiem, jak zapatrujecie się na podawanie nazw firm - w końcu to czysta kryptoreklama - jednak czasami trzeba.

(prawie) Najkrótszy dowcip o gejowskim seksie:

Anal Cacy.
Oral B.

89

Mężczyźnie łatwiej zrezygnować z dwudziestoletniego związku niż ze związku z dwudziestolatką...

Kochanek chce od ciebie tylko jednego, a mężowi to i zupę, i drugie, i deser...

- Ile kosztuje noc z tobą, maleńka?
- 50 zł.
- A czemu tak mało?
- Chrapię.

Wracając ze swojej pierwszej randki para skręca z drogi zatrzymując się w lesie.
Zaczęli się całować, a chłopak coraz bardziej podniecony powoli wsuwał rękę pod jej spódnicę. Nagle ona zatrzymuje go mówiąc:
- Jestem dziewicą i nie czuję się jeszcze gotowa.
- OK. A możesz mnie zaspokoić chociaż ręką?
- A jak to się robi?
- To tak jak byś wzięła otwartą butelkę Coca Coli i potrząsasz nią póki nie zacznie tryskać.
Dziewczyna zgodziła się, chłopak się rozebrał a ona wzięła się do pracy i wszystko szło jak trzeba, kiedy nagle chłopak zaczął się rzucać i krzyczeć.
- Co się stało?
- Odsuń palec!!!

Prawdziwy facet wykorzysta okazję nawet gdy kobieta ziewa.

- Jak się nazywa męski odbyt?
- Anus
- A jak się nazywa damski odbyt?
- Bonus.

- Kochanie, czy zdajesz sobie sprawę, że w pewnym sensie mój ginekolog zna mnie lepiej, niż ty?
- Co ja mogę, ja jestem userem, a on adminem.

- Halo, infolinia medyczna? Proszę mi powiedzieć, gdzie kupię viagrę dla kobiet?
- Proszę pana, w dowolnym sklepie jubilerskim.

Nowicjuszu, każde wrzucenie przez Ciebie linka zostanie wykorzystane przeciwko Tobie. Dodatkowo przed wstawieniem linka skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą wink
O tempora, o mores, o ku**...

90

A widzieliście to? big_smile

[url]http://www.ogarnijto.org.pl/67/Pomniki[/url]

Ostatnio edytowany przez bartekkol1 (2011-09-19 12:20:39)